FlexLabs

Unieke vergaderlocatie in breda – The court

Het voormalige gevangenisterrein in Breda bestaat uit verschillende bijzondere monumentale gebouwen. FlexLabs The Court, gelegen in het voormalig rechtsgebouw, biedt ruimte voor unieke vergaderingen, cursussen of bedrijfsevenementen.

Tijdelijke kortingsactie: Reserveer nu en ontvang voor boekingen t/m 31 augustus maar liefst € 150,- korting op de daghuur met kortingscode THECOURT150.

Breda

the court – FACILITEITEN

De ruime opzet van FlexLabs The Court in combinatie met de authentieke indeling, de historie van het gebouw en de moderne meubels, maakt deze ruimte de perfecte plek voor unieke vergaderingen, cursussen, workshops, evenementen en andere zakelijke bijeenkomsten. De ruimte beschikt over één grote ruimte en een (open) break-out room in de vorm van een vide.

Deze vergaderruimte is geschikt voor bijeenkomsten tot maximaal 40 personen in theateropstelling. De capaciteit is uit te breiden bij gebruik van statafels. Voor alle mogelijkheden, neem contact op.

Capaciteit tot maximaal 40 personen in theateropstelling

Unieke locatie in oude Koepelgevangenis in het centrum van Breda

Een grote vergaderruimte van 250 m²

Een open break-out room op een zwevend plafond

AfbeeldingenFaciliteitenPlattegronden

Breda

the Court – Afbeeldingen

Het voormalige gevangenisterrein in Breda bestaat uit verschillende bijzondere monumentale gebouwen. FlexLabs The Court, gelegen in het voormalig rechtsgebouw, biedt ruimte voor unieke vergaderingen, cursussen of bedrijfsevenementen.

Breda

The COURT – Faciliteiten

Onze FlexLabs locaties zijn voorzien van professionele faciliteiten voor een succesvol evenement. Denk hierbij aan onder andere een professionele geluidsinstallaties, HD-beamers en supersnelle 500 MBps wifi. Mist u iets? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee.

Professionele geluidsinstallatie

Gastheer of -vrouw

Voldoende parkeermogelijkheid

Beamer & schermen

Barista-koffiemachine

Centrale locatie

500 MB/s Wi-Fi Internet

Catering

Break-out ruimtes

Breda

the COURT – Plattegronden

The Court is de ideale vergaderlocatie in Breda voor inspirerende vergaderingen, cursussen, lezingen en corporate events. De vele hoekjes en zitjes bieden de ruimte om je even lekker terug te trekken, bij te kletsen of de inspiratie op je in te laten werken .

Breda

Over the Court

Het iconische 19e-eeuwse koepelcomplex in Breda fungeerde tot en met 2014 als penitentiaire inrichting. Inmiddels wordt er met behoud van historie nieuw leven geblazen in dit karakteristieke Bredase erfgoed, hedendaags ook wel bekend als het Koepel District.

Het voormalig rechtsgebouw, onderdeel van de koepelgevangenis, fungeert nu als een unieke vergaderlocatie voorzien van alle faciliteiten en gemakken. Alles om ervoor te zorgen dat u een succesvolle bijeenkomst kunt organiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Middenin het centrum van Breda
  • In voormalig rechtsgebouw van de Koepelgevangenis Breda
  • Ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving 

CATERING MET DE BESTE PRODUCTEN

Om u tijdens uw bijeenkomst van gezonde energie te voorzien werken wij samen met verschillende lokale cateraars die een passende lunch of diner samenstellen in overleg. Wij kunnen rekening houden met al uw wensen en zorgen voor een onvergetelijke culinaire beveling.

Flexlabs

Recensies

“Persoonlijk en oprecht vriendelijk. Heel goed eten en een fijne omgeving.”
Anoniem
Nederlandse gemeente
“We hebben The Gallery geboekt voor een teamdag en het was top. Fijne contacten van tevoren. Afspraken worden nagekomen. Tijdige en vriendelijke ontvangst en er wordt steeds getoetst of alles naar wens is. Een aanrader!”
Astrid
Enexis
“The venue was a great space, nice and clean, and we were taken care of well. The venue was quite cold, although we asked for the heating to be turned up more. Apart from that everyone was quite happy so thank you for hosting us.”
Anoniem
International network of multidisciplinary researchers

Breda

Flexlabs – THE Court

Kloosterlaan 174
4811 EE Breda

T  088 018 38 55
E  info@flexlabs.nl

Flexlabs

ONZE LOCATIES

We hebben verschillende unieke en inspirerende locaties door heel Nederland.