WIJ ZIJN OPEN

Een vergadering, workshop of zakelijk event bij een van de FlexLabs locaties is altijd een unieke beleving. Wij zorgen ervoor dat u veilig kunt werken, vergaderen en ontmoeten. De gezondheid van onze gasten en medewerkers nemen we serieus en we hebben extra maatregelen getroffen om zakelijke evenementen op verantwoorde wijze mogelijk te maken.

Coronaproof vergaderen

De FlexLabs locaties zijn uitstekend geschikt voor coronaproof meetings. Onze ruimtes (The Loft in Rotterdam en FutureDome in Breda) zijn zodanig ingericht dat 1,5 meter afstand van elkaar gehouden kan worden. Momenteel werken we op al onze locaties met een max. aantal gasten dat wij kunnen ontvangen i.v.m. COVID-19. Daarnaast hebben wij alle technische middelen in huis om videoconferences mogelijk te maken. Wij maken onze locaties altijd al netjes schoon, maar op dit moment maken we er extra werk van. Ons schoonmaakteam gaat er een extra keer doorheen, onze materialen nemen we af met desinfecterende middelen en we zorgen dat de toiletten er piekfijn bij staan. We hebben voldoende handwasmiddelen beschikbaar, zodat handen wassen volgens de geadviseerde richtlijnen kan plaatsvinden.

Heeft u een vraag over hoe FlexLabs met de geldende coronamaatregelen omgaat? Stel ze gerust, wij staan u graag te woord.

Onze locaties

THE LOFT – ROTTERDAM

Met uitzicht op de Hofpleinfontein, een rijkelijke aanwezigheid van natuurlijk licht, veel groen en designmeubilair is The Loft de ideale vergaderlocatie in Rotterdam voor inspirerende vergaderingen, cursussen, lezingen en corporate events. De vele hoekjes en zitjes bieden de ruimte om je even lekker terug te trekken, bij te kletsen of de inspiratie op je in te laten werken. Met The Loft trekt u uw zakelijke event naar een nieuw level.

FUTURE DOME – BREDA

Het voormalige gevangenisterrein FutureDome in Breda bestaat uit verschillende bijzondere monumentale gebouwen. Deze karakteristieke locaties (zoals de Koepel, de Kapel, de Rechtbank en de Vrouwengevangenis) worden ingezet voor uiteenlopende zakelijke evenementen. Van vergaderingen, inspiratiesessies en workshops tot congressen en bedrijfsfeesten tot 800 personen. Het kan allemaal op deze inspirerende historische plek.