WIJ ZIJN OPEN

Een vergadering, workshop of zakelijk event bij een van de FlexLabs locaties is altijd een unieke beleving. Wij zorgen ervoor dat u veilig kunt werken, vergaderen en ontmoeten. De gezondheid van onze gasten en medewerkers nemen we serieus en we hebben extra maatregelen getroffen om zakelijke evenementen op verantwoorde wijze mogelijk te maken.

Coronaproof vergaderen

De FlexLabs locaties zijn uitstekend geschikt voor coronaproof meetings. Onze ruimtes (The Loft in Rotterdam, FutureDome in Breda en The Gallery in Den Bosch) zijn zodanig ingericht dat 1,5 meter afstand van elkaar gehouden kan worden. Momenteel werken we op al onze locaties met een max. aantal gasten dat wij kunnen ontvangen i.v.m. COVID-19. Daarnaast hebben wij alle technische middelen in huis om videoconferences mogelijk te maken. Wij maken onze locaties altijd al netjes schoon, maar op dit moment maken we er extra werk van. Ons schoonmaakteam gaat er een extra keer doorheen, onze materialen nemen we af met desinfecterende middelen en we zorgen dat de toiletten er piekfijn bij staan. We hebben voldoende handwasmiddelen beschikbaar, zodat handen wassen volgens de geadviseerde richtlijnen kan plaatsvinden.

Heeft u een vraag over hoe FlexLabs met de geldende coronamaatregelen omgaat? Stel ze gerust, wij staan u graag te woord.

Onze locaties

THE LOFT
ROTTERDAM

Met uitzicht op de Hofpleinfontein, een rijkelijke aanwezigheid van natuurlijk licht, veel groen en designmeubilair is The Loft de ideale vergaderlocatie in Rotterdam voor inspirerende vergaderingen, cursussen, lezingen en corporate events. Met The Loft trekt u uw zakelijke event naar een nieuw level.

FUTURE DOME
BREDA

Het voormalige gevangenisterrein FutureDome in Breda bestaat uit verschillende bijzondere monumentale gebouwen. Deze karakteristieke locaties (zoals de Koepel, de Kapel, de Rechtbank en de Vrouwengevangenis) worden ingezet voor uiteenlopende zakelijke evenementen.

THE GALLERY
DEN BOSCH

The Gallery ligt in het kloppend hart van Den Bosch. Deze bijzonder sfeervolle vergaderlocatie bevindt zich in de voormalige kapel in het Gasthuiskwartier, vroeger bekend als het Groot Ziekengasthuis. De ruime opzet van The Gallery leent zich voor meer dan alleen vergaderingen.