bijzondere vergaderlocatie in Den Bosch – The Gallery

The Gallery ligt in het kloppend hart van Den Bosch. Deze bijzonder sfeervolle vergaderlocatie in Den Bosch bevindt zich in de voormalige kapel in het Gasthuiskwartier, vroeger bekend als het Groot Ziekengasthuis. Een plek met een rijk verleden dat nu bruist van energie en ondernemerschap.

Den Bosch

The Gallery – FACILITEITEN

De ruime opzet van The Gallery leent zich voor meer dan alleen vergaderingen en is ook uitermate geschikt voor exposities, workshops, evenementen en diners. Je kunt The Gallery zelfs afhuren voor een bruiloft.

Deze vergaderlocatie in Den Bosch is geschikt voor events tot maximaal 35 personen. De capaciteit is uit te breiden tot 60 personen bij een theateropstelling of zelfs tot 90 personen bij gebruik van statafels.

Capaciteit tot maximaal 35 personen.

Station Den Bosch Centraal ligt op 8 minuten loopafstand

Gevestigd in de voormalige kapel in het Gasthuiskwartier

Gezellige bar met diverse break-out corners

AfbeeldingenFaciliteitenPlattegronden360 tour

Den Bosch

the gallery – AFBEELDINGEN

Den Bosch

The gallery – Faciliteiten

Onze locaties zijn voorzien van professionele faciliteiten om u te helpen een succesvol evenement te runnen. Veel van onze locaties beschikken over professionele geluidsinstallaties, HD beamers en supersnelle 500 MB wifi.

Professionele geluidsinstallatie

Gastheer of -vrouw

Voldoende parkeermogelijkheid

Beamer & schermen

Barista-koffiemachine

Centrale locatie

500 MB/s Wi-Fi Internet

Catering

Break-out ruimtes

Den Bosch

the GALLERY – Plattegronden

The Gallery is gelegen in het gezellige centrum van Den Bosch, op een prachtige plek met grote cultuurhistorische waarde. Een unieke plek voor een vergadering, beurs, workshop, evenement of diner.

Den Bosch

The gallery – 360 tour

The Gallery is van alle gemakken voorzien. Wil je een virtueel kijkje nemen om te zien of deze vergaderlocatie past bij jouw wensen? Bekijk dan onderstaande 360° tour.

Den Bosch

Over The Gallery

In het gezellige centrum van Den Bosch, op een prachtig terrein met een grote cultuurhistorische waarde, bevindt zich The Gallery. Een unieke plek voor een vergadering, expositie, workshop, evenement of diner.

  • Het Centraal Station bevindt zich op 8 min. loopafstand
  • Ruim voldoende parkeergelegenheid in nabijgelegen parkeergarages 
  • Centraal gelegen in het zuiden van Nederland

The Gallery bevindt zich in de voormalige kapel van het Gasthuiskwartier (vroeger bekend als het Groot Ziekengasthuisterrein) in het centrum van Den Bosch. De oude kapel is omgetoverd tot een schitterende en inspirerende vergaderlocatie die voorzien is van alle gemakken. Alles is aanwezig voor een succesvolle meeting: van een HD-beamer met lekker groot scherm tot post-its en flip-overs. De catering wordt zorgvuldig in overleg met u samengesteld. Daarnaast neemt onze hostess u alle zorg uit handen gedurende de bijeenkomst.

De opstelling is naar wens aan te passen, u kunt bijvoorbeeld kiezen voor vergader- of theateropstelling. Het is tevens mogelijk om een lange vergadertafel te plaatsen die plaats biedt aan 20 personen. Bij binnenkomst passeert u direct de gezellige bar en The Gallery beschikt over diverse break-out hoekjes waar u zich alleen of in een groepje kunt terugtrekken als er behoefte is aan een kleinere setting. Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Den Bosch? Zoek dan niet verder.

CATERING MET ZORG BEREID

Vergaderlocatie in Den Bosch

Bij het huren van een unieke locatie hoort eten dat met zorg is bereid. Smaakvolle catering is iets dat u bij FlexLabs kunt verwachten. Bij The Gallery hebben wij hiervoor een samenwerking met de Bossche Micky van Taylor Made Catering. Of u nou op zoek bent naar catering voor 10 of voor 100 gasten, Taylor Made Catering zorgt voor een perfecte lunch, snack of diner.

Flexlabs

Recensies

“Persoonlijk en oprecht vriendelijk. Heel goed eten en een fijne omgeving.”
Anoniem
Nederlandse gemeente
“We hebben The Gallery geboekt voor een teamdag en het was top. Fijne contacten van tevoren. Afspraken worden nagekomen. Tijdige en vriendelijke ontvangst en er wordt steeds getoetst of alles naar wens is. Een aanrader!”
Astrid
Enexis
“The venue was a great space, nice and clean, and we were taken care of well. The venue was quite cold, although we asked for the heating to be turned up more. Apart from that everyone was quite happy so thank you for hosting us.”
Anoniem
international network of multidisciplinary researchers

Den Bosch

the Gallery – Den Bosch

Burgemeester Loeffplein 70E/F
5211 RX ‘s-Hertogenbosch

T  088 018 38 55
E  info@flexlabs.nl

Parkeren:
Q-Park Tolbrug. Burgemeester Loeffplein 70, 5211 RX, Den Bosch.Parkeergarage verlaten aan dezelfde zijde waar u bent ingereden, schuin rechts tegenover vindt u de ingang van de locatie.

Flexlabs

ONZE LOCATIES

We hebben verschillende unieke en inspirerende locaties door heel Nederland.