FlexLabs

Een Unieke Trouwlocatie – The Gallery

Op zoek naar een unieke locatie in Den Bosch om jullie bruiloftsdag te vieren? The Gallery vormt met haar voormalige kapel een geweldig decor voor jullie bijzondere dag.

Flexlabs

The Gallery – Den Bosch

Het is mogelijk om bij de gemeente Den Bosch een aanvraag te doen om in de voormalige kapel een eenmalige ceremonie te laten plaats vinden. De ruimte is geschikt voor zowel de ceremonie als voor de receptie, het diner en het feest met jullie vrienden, familie en andere genodigden. Bovendien zijn er allerlei mogelijkheden tot maatwerk, zodat we er jullie droombruiloft van kunnen maken.

Flexlabs

TROUWEN IN EEN VOORMALIGE KAPEL

De meeste koppels worden direct verliefd op de authentieke uitstraling van de voormalige kapel van The Gallery, gelegen in het Gasthuiskwartier. En kom je uit Den Bosch? Dan ken je deze locatie misschien nog wel als het Groot Ziekengasthuis.

De oude kapel is omgetoverd tot een unieke locatie in Den Bosch waar het mogelijk is om jullie bruifloft te vieren. Bijzondere aspecten aan deze plek zijn bijvoorbeeld het beschilderde plafond en de glas-in-lood-ramen. Tegelijkertijd heeft het Gasthuiskwartier, en de bijbehorende kapel in de hoedanigheid van The Gallery een moderne upgrade gekregen, waardoor alle faciliteiten beschikbaar zijn en jullie en jullie gasten hier heerlijk comfortabel kunnen verblijven.

Flexlabs

CEREMONIE, RECEPTIE EN DINER

Deze locatie in Den Bosch is geschikt voor zowel de ceremonie* als voor de receptie en biedt ook mogelijkheden voor een diner en dansfeest. Dankzij de diverse mogelijke opstellingen is er voldoende ruimte voor al jullie vrienden, familie en andere genodigden. Maar er kan ook gezorgd worden voor een meer intieme setting, waarbij de kapel gebruikt wordt door een klein gezelschap.

Jullie wensen staan centraal en we helpen jullie graag bij het realiseren van jullie ideale huwelijksfeest. We hebben bovendien nauwe contacten met bekende regionale cateraars en informeren jullie graag over de mogelijkheden: van bruidstaart tot diner.

*Voor het plaatsvinden van de ceremonie dient er door het bruidspaar bij de Gemeente Den Bosch een aanvraag te worden gedaan om de voormalige kapel eenmalig aan te wijzen als trouwlocatie.

  Flexlabs

  EEN UNIEKE BRUILOFT OP MAAT

  De voormalige kapel zorgt voor een prachtig decor en biedt tegelijkertijd ontzettend veel flexibiliteit om tegemoet te komen aan jullie bruiloftswensen. Er is heel veel mogelijk: van intiem huwelijksfeest tot dansen in de vroege uurtjes.

  Dus hebben jullie specifieke wensen voor de bruiloft? Zowel eigen speciale drankjes en aankleding als specifieke dieetwensen vormen voor ons geen enkel probleem. Sterker nog: wij vinden het leuk om samen met jullie te denken over de vormgeving van de dag. Op die manier wordt het jullie unieke bruiloft, precies op de manier zoals jullie die voor ogen hebben.

  Dus zoeken jullie een unieke locatie om te trouwen in Den Bosch? De voormalige kapel van The Gallery is gelegen in het centrum én beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor jullie bruiloftsgasten. Het is de ideale locatie om deze bijzondere dag in jullie leven te vieren.

  Flexlabs

  Recensies

  “Persoonlijk en oprecht vriendelijk. Heel goed eten en een fijne omgeving.”
  Anoniem
  Nederlandse gemeente
  “We hebben The Gallery geboekt voor een teamdag en het was top. Fijne contacten van tevoren. Afspraken worden nagekomen. Tijdige en vriendelijke ontvangst en er wordt steeds getoetst of alles naar wens is. Een aanrader!”
  Astrid
  Enexis
  “The venue was a great space, nice and clean, and we were taken care of well. The venue was quite cold, although we asked for the heating to be turned up more. Apart from that everyone was quite happy so thank you for hosting us.”
  Anoniem
  international network of multidisciplinary researchers

  Den Bosch

  the Gallery – Den Bosch

  Burgemeester Loeffplein 70E/F
  5211 RX ‘s-Hertogenbosch

  T  088 018 38 55
  E  info@flexlabs.nl

  Flexlabs

  Onze LOCATIeS

  We hebben verschillende unieke en inspirerende locaties door heel Nederland.

  The Loft – Rotterdam

  • Evenementen tot 30 personen
  • Receptie capaciteit tot 90 personen
  • Rotterdam Centrum
  • Lounge area’s voor break-out sessies

  The futuredome – breda

  • Evenementen tot 40 personen
  • Receptie capaciteit tot 100 personen
  • Breda Centrum 
  • Iconische locatie 

  The gallery – den bosch

  • Evenementen tot 20 personen
  • Receptie capaciteit tot 50 personen
  • Den Bosch Centrum
  • Een unieke trouwlocatie