The Gallery

Een unieke trouwlocatie

Op zoek naar een unieke locatie in Den Bosch om jullie bruiloftsdag te vieren? The Gallery vormt met haar voormalige kapel een geweldig decor voor jullie bijzondere dag.

Het is mogelijk om bij de gemeente Den Bosch een aanvraag te doen om in de voormalige kapel een eenmalige ceremonie te laten plaats vinden. De ruimte is geschikt voor zowel de ceremonie als voor de receptie, het diner en het feest met jullie vrienden, familie en andere genodigden. Bovendien zijn er allerlei mogelijkheden tot maatwerk, zodat we er jullie droombruiloft van kunnen maken.

Trouwen in een voormalige kapel

De meeste koppels worden direct verliefd op de authentieke uitstraling van de voormalige kapel van The Gallery, gelegen in het Gasthuiskwartier. En kom je uit Den Bosch? Dan ken je deze locatie misschien nog wel als het Groot Ziekengasthuis.

De oude kapel is omgetoverd tot een unieke locatie in Den Bosch waar het mogelijk is om jullie bruifloft te vieren. Bijzondere aspecten aan deze plek zijn bijvoorbeeld het beschilderde plafond en de glas-in-lood-ramen. Tegelijkertijd heeft het Gasthuiskwartier, en de bijbehorende kapel in de hoedanigheid van The Gallery een moderne upgrade gekregen, waardoor alle faciliteiten beschikbaar zijn en jullie en jullie gasten hier heerlijk comfortabel kunnen verblijven.

De kapel en het terrein hieromheen bruisen, dankzij de unieke locatie in hartje Den Bosch en de creatieve ondernemers en kunstenaars die hun intrek hebben genomen in het Gasthuiskwartier. Het is een energieke omgeving met een bijzonder prettige vibe, en voor jullie misschien wel de ideale plek om elkaar het ja-woord te geven.

ceremonie, receptie en Diner

Deze locatie in Den Bosch is geschikt voor zowel de ceremonie* als voor de receptie en biedt ook mogelijkheden voor een diner en dansfeest. Dankzij de diverse mogelijke opstellingen is er voldoende ruimte voor al jullie vrienden, familie en andere genodigden. Maar er kan ook gezorgd worden voor een meer intieme setting, waarbij de kapel gebruikt wordt door een klein gezelschap.

Jullie wensen staan centraal en we helpen jullie graag bij het realiseren van jullie ideale huwelijksfeest. We hebben bovendien nauwe contacten met bekende regionale cateraars en informeren jullie graag over de mogelijkheden: van bruidstaart tot diner.

* Voor het plaatsvinden van de ceremonie dient er door het bruidspaar bij de Gemeente Den Bosch een aanvraag te worden gedaan om de voormalige kapel eenmalig aan te wijzen als trouwlocatie.

Een unieke bruiloft op maat

De voormalige kapel zorgt voor een prachtig decor en biedt tegelijkertijd ontzettend veel flexibiliteit om tegemoet te komen aan jullie bruiloftswensen. Er is heel veel mogelijk: van intiem huwelijksfeest tot dansen in de vroege uurtjes.

Dus hebben jullie specifieke wensen voor de bruiloft? Zowel eigen speciale drankjes en aankleding als specifieke dieetwensen vormen voor ons geen enkel probleem. Sterker nog: wij vinden het leuk om samen met jullie te denken over de vormgeving van de dag. Op die manier wordt het jullie unieke bruiloft, precies op de manier zoals jullie die voor ogen hebben.

Dus zoeken jullie een unieke locatie om te trouwen in Den Bosch? De voormalige kapel van The Gallery is gelegen in het centrum én beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor jullie bruiloftsgasten. Het is de ideale locatie om deze bijzondere dag in jullie leven te vieren.

Onze locaties

THE LOFT
ROTTERDAM

Met uitzicht op de Hofpleinfontein, een rijkelijke aanwezigheid van natuurlijk licht, veel groen en designmeubilair is The Loft de ideale vergaderlocatie in Rotterdam voor inspirerende vergaderingen, cursussen, lezingen en corporate events. Met The Loft trekt u uw zakelijke event naar een nieuw level.

FUTURE DOME
BREDA

Het voormalige gevangenisterrein FutureDome in Breda bestaat uit verschillende bijzondere monumentale gebouwen. Deze karakteristieke locaties (zoals de Koepel, de Kapel, de Rechtbank en de Vrouwengevangenis) worden ingezet voor uiteenlopende zakelijke evenementen.

THE GALLERY
DEN BOSCH

The Gallery ligt in het kloppend hart van Den Bosch. Deze bijzonder sfeervolle vergaderlocatie bevindt zich in de voormalige kapel in het Gasthuiskwartier, vroeger bekend als het Groot Ziekengasthuis. De ruime opzet van The Gallery leent zich voor meer dan alleen vergaderingen.

THE MANOR HOUSE
DEN HAAG

Het schitterende herenhuis The Manor House aan het statige Lange Voorhout in Den Haag is de ideale vergaderlocatie voor inspirerende vergaderingen, workshops en lezingen. The Manor House ligt in het politieke centrum van de stad.

Nieuw: The Manor House - Ontvang € 100,- korting op uw bijeenkomst in Den Haag als u boekt vóór 30 november. Offerte