The Manor house- HOST(ESS)

Maak jij het gasten graag naar hun zin? Vind jij zaken tot in de puntjes regelen het leukste wat er is? Ben jij doordeweeks en soms ‘s avonds en in het weekend beschikbaar om te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als hostess/host van The Manor House zorg jij ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Je bent een enthousiaste duizendpoot met ervaring in de horeca en/of het organiseren van events. Je bent servicegericht en haalt er plezier uit om voor mensen te zorgen en hen te verrassen met onze vergader- en eventarrangementen.

Jouw werkzaamheden in het kort:

 • Het voorbereiden van events: je zorgt dat de tafels en stoelen in de juiste opstelling staan, controleert of de beamer werkt en maakt de ruimte piekfijn in orde
 • Je bent gedurende het event gastvrouw/-heer en aanspreekpunt voor de gasten
 • Je zorgt dat koffie/thee/cappuccino/frisdrank en eventuele snacks worden klaargezet
 • De lunch wordt verzorgd door een externe cateraar, maar jij bent ervoor verantwoordelijk dat deze op een aantrekkelijke manier gepresenteerd wordt
 • Na afloop van het event maak je de ruimte schoon en zorg je dat deze weer netjes in orde is voor het volgende event

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar meerdere flexibele collega’s die als hostess/host de events in The Manor House in goede banen willen leiden. Je bent beschikbaar op werkdagen van 8:30 – 17:00 uur, maar het komt ook wel eens voor dat je ‘s avonds of in het weekend wordt gevraagd om te werken. Je maakt deel uit van een pool en in onderling overleg verdelen we de werkdagen.

 • Je bent een gastvrouw/-heer in hart en nieren
 • Je woont in (de omgeving) van Den Haag
 • Je hebt ervaring in de horeca en/of het organiseren van events
 • Je bent 18 jaar of ouder
 • Je bent, indien nodig, ook beschikbaar voor onze locatie The Loft (Rotterdam)
 • Voorkeur voor ZZP’er

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Is de rol van hostess/host iets voor jou? Stuur dan je cv naar ahoffmann@vps-nl.com t.a.v. Andrea Hoffmann o.v.v. Vacature Hostess/Host The Manor House. We vinden het leuk als je een korte motivatie schrijft waarin je vertelt waarom de functie van hostess/host bij The Manor House iets voor jou is. Neem voor vragen over de functie contact op met Andrea via 06 137 055 81.

Andrea neemt binnen 5 werkdagen contact met je op. Zijn jullie allebei enthousiast, dan volgt er er een sollicitatiegesprek. We streven ernaar de hele procedure binnen 3 weken te doorlopen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Onze locaties

THE LOFT
ROTTERDAM

Met uitzicht op de Hofpleinfontein, een rijkelijke aanwezigheid van natuurlijk licht, veel groen en designmeubilair is The Loft de ideale vergaderlocatie in Rotterdam voor inspirerende vergaderingen, cursussen, lezingen en corporate events. Met The Loft trekt u uw zakelijke event naar een nieuw level.

FUTURE DOME
BREDA

Het voormalige gevangenisterrein FutureDome in Breda bestaat uit verschillende bijzondere monumentale gebouwen. Deze karakteristieke locaties (zoals de Koepel, de Kapel, de Rechtbank en de Vrouwengevangenis) worden ingezet voor uiteenlopende zakelijke evenementen.

THE GALLERY
DEN BOSCH

The Gallery ligt in het kloppend hart van Den Bosch. Deze bijzonder sfeervolle vergaderlocatie bevindt zich in de voormalige kapel in het Gasthuiskwartier, vroeger bekend als het Groot Ziekengasthuis. De ruime opzet van The Gallery leent zich voor meer dan alleen vergaderingen.

THE MANOR HOUSE
DEN HAAG

Het schitterende herenhuis The Manor House aan het statige Lange Voorhout in Den Haag is de ideale vergaderlocatie voor inspirerende vergaderingen, workshops en lezingen. The Manor House ligt in het politieke centrum van de stad.