sTAGEVACATURE
EVENT COÖRDINATOR

Volg jij een studie in de richting van Eventmanagement of Hospitality management en wil je ervaring opdoen als Event Coördinator? Kom dan je stage lopen bij Flexlabs, dé aanbieder van unieke vergaderlocaties. Tijdens je stage leer je alle keepjes van het vak en draai je uiteindelijk volledig mee met het team. Wij stomen je klaar om een professional te worden in het vak en geven je de nodige ervaring in het werkveld!

Wat ga je doen?

Jij bent de rechterhand van onze Event Coördinator en helpt mee bij het plannen van alle events. Samen zorgen jullie dat alle reserveringen voor onze vijf FlexLabs locaties in goede banen worden geleid. Van het oppakken van binnenkomende aanvragen tot het plannen van events en het relatiebeheer van onze bezoekers. Jij zorgt er samen met het team voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.

Jouw werkzaamheden in het kort:

  • Het voorbereiden van events: samen met het team maak jij een passend voorstel en een planning voor de uitvoering
  • Je schakelt met onze hostessen, met onze marketingcollega’s en met de leveranciers om alles in goede banen te leiden.
  • Je onderhoudt onze huidige relaties en zoekt naar kansen om ons relatiebestand uit te breiden.
  • Je helpt indien nodig mee bij alle voorbereidingen op de locatie.

Over FlexLAbs

FlexLabs is dé aanbieder van unieke (vergader)ruimtes. FlexLabs beschikt over verschillende bijzondere locaties in Rotterdam, Amsterdam en Den Bosch die wij inzetten voor uiteenlopende zakelijke evenementen. Van vergaderlocaties tot ruimtes voor workshops, cursussen, inspiratiesessies, corporate diners, bedrijfsfeesten of conferenties. Of het nu gaat om een vergadering met 8 personen of een conferentie met 100 gasten, wij bieden een inspirerende plek en een uitstekende service van begin tot eind.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Ben jij vanaf februari minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden? Stuur dan je cv naar info@flexlabs.nl t.a.v. Martin Boers o.v.v. Vacature Stage Event Coördinator. We vinden het leuk als je een korte motivatie schrijft waarin je vertelt waarom deze stage bij jou past. We streven ernaar de hele procedure binnen 3 weken te doorlopen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.