FlexLabs

De KAAI unieke evenementenlocatie in rotterdam

In de voormalige margarinefabriek met uitzicht over de Nieuwe Maas nabij het centrum van Rotterdam hebben wij een unieke evenementen locatie beschikbaar. De grote fabriekshallen bieden tal van mogelijkheden voor indoor events, maar buiten op de kade is er ook veel mogelijk.

Afbeeldingen

rotterdam

de kaai een impressie

Dit voormalige fabrieksterrein heeft een rijk verleden en bevindt zich op een prachtige locatie aan het water, vlakbij het bruisende centrum van Rotterdam. De grote fabriekshallen en het omliggende buitenterrein bieden mogelijkheden voor uiteenlopende bijeenkomsten: van beurzen en festivals tot bedrijfsfeesten en andere grote events.

Rotterdam

Over De Kaai

Tot voor kort kwamen de potten pindakaas nog uit deze fabriek rollen. Inmiddels biedt dit terrein ruimte aan tientallen non-profit en profit ondernemers. De tijdelijke bedrijvigheid geeft een dynamische impuls aan de buurt en hiermee slaat het terrein een brug naar de toekomstplannen van projectontwikkelaar VORM.

Het voormalige fabrieksterrein heeft een rijk verleden en bevindt zich op een prachtige locatie aan het water, vlakbij het bruisende centrum van Rotterdam. De grote fabriekshallen en het omliggende buitenterrein bieden mogelijkheden voor uiteenlopende bijeenkomsten: van beurzen en festivals tot bedrijfsfeesten en andere grote events.

  • Geschikt voor evenementen en bijeenkomsten
  • Gelegen aan de Nieuwe Maas nabij het centrum van Rotterdam 
  • Zowel indoor als outdoor terrein ter grootte van 2000 m2

Evenement op maat

De voormalige margarinefabriek zorgt voor een uniek decor en biedt ontzettend veel mogelijkheden voor het organiseren van een geweldig evenement. Er kan heel veel: van een festival of kinderevenement tot kerstmarkt of bedrijfsfeest.

Graag gaan wij met u in overleg om de specifieke mogelijkheden voor het organiseren van een event op De Kaai te bespreken. Wij vinden het leuk om samen met u na te denken over de mogelijkheden die deze locatie biedt.

Interesse in het organiseren van een evenement of bijeenkomst bij FlexLabs De Kaai? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met u op. Liever direct contact? Dat kan ook via 088 018 38 55 of info@flexlabs.nl.

Flexlabs

Recensies

“Persoonlijk en oprecht vriendelijk. Heel goed eten en een fijne omgeving.”
Anoniem
Nederlandse gemeente
“We hebben The Gallery geboekt voor een teamdag en het was top. Fijne contacten van tevoren. Afspraken worden nagekomen. Tijdige en vriendelijke ontvangst en er wordt steeds getoetst of alles naar wens is. Een aanrader!”
Astrid
Enexis
“The venue was a great space, nice and clean, and we were taken care of well. The venue was quite cold, although we asked for the heating to be turned up more. Apart from that everyone was quite happy so thank you for hosting us.”
Anoniem
International network of multidisciplinary researchers

Rotterdam

Flexlabs – De Kaai

Nassaukade 3
3071 JL Rotterdam

T  088 018 38 55
E  info@flexlabs.nl

Flexlabs

ONZE LOCATIES

We hebben verschillende unieke en inspirerende locaties door heel Nederland.