Unieke vergaderlocatie in Rotterdam – The Block

The Block, gevestigd in het levendige verzamelgebouw Het Schieblock op steenworp afstand van Centraal Station Rotterdam, biedt een ideale vergaderlocatie. De grote raampartijen, het vele groen en het sfeervolle designmeubilair maken het een ideale locatie voor inspirerende vergaderingen, cursussen of bedrijfsevenementen.

Rotterdam

the Block – FACILITEITEN

Deze ruimte met veel natuurlijke lichtinval, een sfeervolle inrichting en een designkeuken is de perfecte plek voor vergaderingen, cursussen, workshops en andere zakelijke bijeenkomsten. De afsluitbare break-out ruimte, met een schrijfmuur en moderne faciliteiten, biedt u alle voorzieningen voor een succesvolle sessie.

Deze vergaderlocatie in Rotterdam is geschikt voor events tot maximaal 40 personen. De capaciteit is uit te breiden tot 60 personen bij gebruik van statafels.

Capaciteit tot maximaal 40 personen.

500 meter lopen vanaf het Centraal Station Rotterdam

Een grote vergaderruimte van 250 m²

Een afsluitbare break-out room, incl. schrijfmuur

Afbeeldingen360 tourFaciliteiten

rotterdam

the Block – Afbeeldingen

The Block bevindt zich op een hoek en de grote raampartijen geven een wijds uitzicht over de binnenstad van Rotterdam. De verschillende zitjes in de ruimte bieden de mogelijkheid om even te relaxen of je terug te trekken voor een korte break-out sessie.  

rotterdam

The Block – 360 tour

The Block is van alle gemakken voorzien. Deze vergaderruimte is geschikt voor ca. 40 personen en biedt tal van mogelijkheden. Wil je een virtueel kijkje nemen om te zien of deze vergaderlocatie past bij jouw wensen? Bekijk dan onderstaande 360° tour.

rotterdam

The Block – Faciliteiten

Onze FlexLabs locaties zijn voorzien van professionele faciliteiten voor een succesvol evenement. Denk hierbij aan onder andere een professionele geluidsinstallaties, HD-beamers en supersnelle 500 MBps wifi. Mist u iets? Laat het ons weten, wij denken graag mee.

Professionele geluidsinstallatie

Gastheer of -vrouw

Voldoende parkeermogelijkheid

Beamer & schermen

Barista-koffiemachine

Centrale locatie

500 MB/s Wi-Fi Internet

Catering

Break-out ruimtes

Rotterdam

Over the Block

The Block is gevestigd in het levendige, Rotterdamse verzamelgebouw Het Schieblock. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en de moderne open designkeuken is speciaal voor ons gedecoreerd met Italiaans San Marco stucwerk.

Deze unieke vergaderlocatie in Rotterdam is van alle faciliteiten voorzien om er een succesvolle bijeenkomst van te maken: van een HD-beamer en barista-koffiemachine tot een afsluitbare break-out ruimte en een schrijfmuur. Onze gastheer of -vrouw zorgt er bovendien voor dat het u aan niets ontbreekt.

  • Op steenworp afstand van het Centraal Station Rotterdam
  • Een afsluitbare break-out room met schrijfmuur

CATERING MET DE BESTE PRODUCTEN

Vergaderlocatie in Rotterdam

Om u tijdens uw bijeenkomst van gezonde energie te voorzien werken wij samen met onze vaste cateraar Bart Splithof die al vele bijeenkomsten in The Loft van catering heeft mogen voorzien. Hij staat er om bekend te kiezen voor verantwoorde en duurzame ingrediënten, gaat uitdagingen niet uit de weg en denkt graag mee om u een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.

Flexlabs

Recensies

“Persoonlijk en oprecht vriendelijk. Heel goed eten en een fijne omgeving.”
Anoniem
Nederlandse gemeente
“We hebben The Gallery geboekt voor een teamdag en het was top. Fijne contacten van tevoren. Afspraken worden nagekomen. Tijdige en vriendelijke ontvangst en er wordt steeds getoetst of alles naar wens is. Een aanrader!”
Astrid
Enexis
“The venue was a great space, nice and clean, and we were taken care of well. The venue was quite cold, although we asked for the heating to be turned up more. Apart from that everyone was quite happy so thank you for hosting us.”
Anoniem
International network of multidisciplinary researchers

Rotterdam

Flexlabs – THE Block

Schiekade 189, ruimte 201
3013 BR Rotterdam

T  088 018 38 55
E  info@flexlabs.nl

Flexlabs

ONZE LOCATIES

We hebben verschillende unieke en inspirerende locaties door heel Nederland.