Nieuwe vergaderlocatie in Amsterdam – The capital

Deze moderne en sfeervolle vergaderlocatie in Amsterdam, is gevestigd in een voormalig kantoorgebouw van de Gemeente Amsterdam. The Capital heeft een centrale ligging op steenworp afstand van het Amsterdamse Waterlooplein. De grote raampartijen, de variatie aan ruimtes voor break-out sessies en het designmeubilair maken het een ideale locatie voor inspirerende vergaderingen, cursussen of bedrijfsevenementen.

Amsterdam

the capital – FACILITEITEN

Deze ruimte met veel natuurlijke lichtinval en een sfeervolle inrichting is de perfecte plek voor vergaderingen, cursussen, workshops en andere zakelijke bijeenkomsten. De afsluitbare break-out ruimtes met flip-overs en moderne faciliteiten biedt u alle voorzieningen voor een succesvolle sessie.

Deze vergaderruimte in Amstrdam is geschikt voor events tot maximaal 40 personen. De capaciteit is uit te breiden tot 80 personen bij gebruik van statafels.

Capaciteit tot maximaal 40 personen.

150 meter lopen vanaf het Station Waterlooplein

Een grote vergaderruimte van 300 m²

Afsluitbare break-out rooms

AfbeeldingenFaciliteitenPlattegronden360 tour

Amsterdam

tHE CAPITAL – Afbeeldingen

The Capital is de ideale vergaderlocatie in Amsterdam voor inspirerende vergaderingen, cursussen, lezingen en corporate events. De vele hoekjes en zitjes bieden de ruimte om je even lekker terug te trekken, bij te kletsen of de inspiratie op je in te laten werken. 

Amsterdam

The Capital – Faciliteiten

Onze FlexLabs locaties zijn voorzien van professionele faciliteiten voor een succesvol evenement. Denk hierbij aan onder andere een professionele geluidsinstallaties, HD-beamers en supersnelle 500 MBps wifi. Mist u iets? Laat het ons weten, wij denken graag mee.

Professionele geluidsinstallatie

Gastheer of -vrouw

Voldoende parkeermogelijkheid

Beamer & schermen

Barista-koffiemachine

Centrale locatie

500 MB/s Wi-Fi Internet

Catering

Break-out ruimtes

amsterdam

the CAPITAL – Plattegronden

The Capital is de ideale vergaderlocatie in Amsterdam voor inspirerende vergaderingen, cursussen, lezingen en corporate events. De vele hoekjes en zitjes bieden de ruimte om je even lekker terug te trekken, bij te kletsen of de inspiratie op je in te laten werken. 

Amsterdam

The CAPITAL – 360 tour

The Capital is van alle gemakken voorzien. Wil je een virtueel kijkje nemen om te zien of deze vergaderlocatie past bij jouw wensen? Bekijk dan onderstaande 360° tour.

Over the Capital

The Capital is gevestigd in een voormalig kantoorgebouw van de Gemeente Amsterdam. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en is speciaal voor ons gedecoreerd met sfeervol meubilair.

Deze unieke vergaderlocatie is van alle faciliteiten voorzien om er een succesvolle bijeenkomst van te maken: van een HD-beamer en barista-koffiemachine tot afsluitbare break-out ruimtes met flip-overs. Onze gastheer of -vrouw zorgt er bovendien voor dat het u aan niets ontbreekt.

  • Op steenworp afstand van het Station Waterlooplein in Amsterdam
  • Afsluitbare break-out rooms 

CATERING MET DE BESTE PRODUCTEN

Vergaderlocatie in Amsterdam

Om u tijdens uw bijeenkomst van gezonde energie te voorzien werken wij samen met onze vaste cateraar die al vele FlexLab bijeenkomsten van catering heeft mogen voorzien. Hij staat er om bekend te kiezen voor verantwoorde en duurzame ingrediënten, gaat uitdagingen niet uit de weg en denkt graag mee om u een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.

Flexlabs

Recensies

“Persoonlijk en oprecht vriendelijk. Heel goed eten en een fijne omgeving.”
Anoniem
Nederlandse gemeente
“We hebben The Gallery geboekt voor een teamdag en het was top. Fijne contacten van tevoren. Afspraken worden nagekomen. Tijdige en vriendelijke ontvangst en er wordt steeds getoetst of alles naar wens is. Een aanrader!”
Astrid
Enexis
“The venue was a great space, nice and clean, and we were taken care of well. The venue was quite cold, although we asked for the heating to be turned up more. Apart from that everyone was quite happy so thank you for hosting us.”
Anoniem
International network of multidisciplinary researchers

Amsterdam

Flexlabs – THE capital

Jodenbreestraat 25
1011 PZ Amsterdam

T  088 018 38 55
E  info@flexlabs.nl

Flexlabs

ONZE LOCATIES

We hebben verschillende unieke en inspirerende locaties door heel Nederland.