Vergaderlocatie Den Bosch

the loft – rotterdam

Met uitzicht op de Hofpleinfontein, een rijkelijke aanwezigheid van natuurlijk licht, veel groen en designmeubilair is The Loft de ideale vergaderlocatie in Rotterdam voor inspirerende vergaderingen, cursussen, lezingen en corporate events. De vele hoekjes en zitjes bieden de ruimte om je even lekker terug te trekken, bij te kletsen of de inspiratie op je in te laten werken. Met The Loft trekt u uw zakelijke event naar een nieuw level. Geschikt voor events tot 30 personen (vergaderopstelling) of tot 90 personen (in theateropstelling).

The Loft Faciliteiten

• 500 mb/s wifi internet
• 3.00 m breed beamerscherm en HD beamer
• Professioneel geluidssysteem
• 2 Flip-overs
• Notitieboekjes, pennen, post-its en stiften

• Geschikt voor max. 30 personen in vergaderopstelling en max. 90 personen in theateropstelling
• Meerdere lounge area’s en een (af te sluiten) break-out ruimte
• Gelegen aan het Hofplein, tegenover het Centraal Station

Vergaderlocatie Den Bosch Centrum

Vergaderruimte in Rotterdam

Met uitzicht op de Hofpleinfontein, een rijkelijke aanwezigheid van natuurlijk licht, veel groen en designmeubilair is The Loft de ideale vergaderlocatie in Rotterdam voor inspirerende vergaderingen, cursussen, lezingen en corporate events.

• Prima bereikbaar vanuit de binnenstad
• Ook goed te bereiken voor bezoekers buiten Rotterdam: de locatie is gelegen aan het Hofplein: 500 meter vanaf het Centraal Station
• Ruime parkeergelegenheid voor de deur in de Hofplein parkeergarage (betaald)
• 25 minuten per intercity direct vanaf Schiphol Airport

CATERING MET de beste producten

Bij het huren van een unieke locatie hoort eten dat gemaakt is van de beste en meest verse producten. Bart Splithof verzorgt de catering bij The Loft in Rotterdam en kiest daarbij voor verantwoorde, duurzame ingrediënten om u en uw gezelschap een onvergetelijke ervaring te bieden. Een uitdaging gaat hij niet uit de weg en in overleg is bijna alles op culinair gebied mogelijk. Koken doet Bart met passie en plezier. Iedere dag opnieuw en al 22 jaar.

Over the loft

The Loft is 300 m2 groot en op deze inspirerende vergaderlocatie is alles aanwezig voor een succesvolle meeting: van een HD-beamer tot post-its en flip-overs. De catering wordt zorgvuldig samengesteld om u gedurende de dag van de juiste gezonde energie te voorzien en onze hostess zal u gedurende de bijeenkomst alle zorgen uit handen nemen.

In deze inspirerende vergaderlocatie staat een 9 meter lange eikenhouten tafel die ruimte biedt aan 30 personen. De ruim opgezette lounge area’s en bar lenen zich uitstekend voor break-out sessies en cateringmomenten.

Flexlabs – THE LOFT

Delftsestraat 5
3013 AB Rotterdam

T  088 018 38 55
E  info@flexlabs.nl

Onze locaties

THE LOFT
ROTTERDAM

Met uitzicht op de Hofpleinfontein, een rijkelijke aanwezigheid van natuurlijk licht, veel groen en designmeubilair is The Loft de ideale vergaderlocatie in Rotterdam voor inspirerende vergaderingen, cursussen, lezingen en corporate events. Met The Loft trekt u uw zakelijke event naar een nieuw level.

FUTURE DOME
BREDA

Het voormalige gevangenisterrein FutureDome in Breda bestaat uit verschillende bijzondere monumentale gebouwen. Deze karakteristieke locaties (zoals de Koepel, de Kapel, de Rechtbank en de Vrouwengevangenis) worden ingezet voor uiteenlopende zakelijke evenementen.

THE GALLERY
DEN BOSCH

The Gallery ligt in het kloppend hart van Den Bosch. Deze bijzonder sfeervolle vergaderlocatie bevindt zich in de voormalige kapel in het Gasthuiskwartier, vroeger bekend als het Groot Ziekengasthuis. De ruime opzet van The Gallery leent zich voor meer dan alleen vergaderingen.

THE MANOR HOUSE
DEN HAAG

Het schitterende herenhuis The Manor House aan het statige Lange Voorhout in Den Haag is de ideale vergaderlocatie voor inspirerende vergaderingen, workshops en lezingen. The Manor House ligt in het politieke centrum van de stad.

Nieuw: The Manor House - Ontvang € 100,- korting op uw bijeenkomst in Den Haag als u boekt vóór 30 november. Offerte