Vergaderlocatie Den Bosch

the loft – rotterdam

Met uitzicht op de Hofpleinfontein, een rijkelijke aanwezigheid van natuurlijk licht, veel groen en designmeubilair is The Loft de ideale vergaderlocatie in Rotterdam voor inspirerende vergaderingen, cursussen, lezingen en corporate events. De vele hoekjes en zitjes bieden de ruimte om je even lekker terug te trekken, bij te kletsen of de inspiratie op je in te laten werken. Met The Loft trekt u uw zakelijke event naar een nieuw level. Geschikt voor events tot 30 personen (vergaderopstelling) of tot 90 personen (in theateropstelling).

Update mei 2021: i.v.m. COVID-19 kunnen wij in The Loft op dit moment max. 18 gasten in vergaderopstelling en max. 28 gasten in theateropstelling ontvangen.

The Loft Faciliteiten

• 500 mb/s WIFI internet
• 3.00m breed beamerscherm en HD beamer
• Professioneel geluidssysteem
• 2 Flip-overs
• Notitieboekjes, pennen, post-its en stiften

• Geschikt tot 30 personen in vergaderopstelling en tot 90 personen in theateropstelling
• Meerdere lounge area’s en een (af te sluiten) break-out ruimte
• Gelegen aan het Hofplein, tegenover het Centraal Station

Vergaderlocatie Den Bosch Centrum

Vergaderruimte in Rotterdam

Met uitzicht op de Hofpleinfontein, een rijkelijke aanwezigheid van natuurlijk licht, veel groen en designmeubilair is The Loft de ideale vergaderlocatie in Rotterdam voor inspirerende vergaderingen, cursussen, lezingen en corporate events.

• Prima bereikbaar vanuit de binnenstad
• Ook goed bereikbaar voor bezoekers buiten Rotterdam: de locatie is gelegen aan het Hofplein, 500 meter vanaf het Centraal Station
• Ruime parkeergelegenheid voor de deur in de Hofplein parkeergarage (betaald)
• 25 minuten per intercity direct vanaf Schiphol Airport

Over the loft

The Loft is 300 m2 groot en op deze inspirerende vergaderlocatie is alles aanwezig voor een succesvolle meeting: van een HD-beamer tot post-its en flip-overs. De catering wordt zorgvuldig samengesteld om u gedurende de dag van de juiste gezonde energie te voorzien en onze hostess zal u gedurende de bijeenkomst alle zorgen uit handen nemen.

In deze inspirerende vergaderlocatie staat een 9 meter lange eikenhouten tafel die ruimte biedt aan 30 personen. De ruim opgezette lounge area’s en bar zijn gecreëerd voor break-out sessies en cateringmomenten.

The Loft

Delftsestraat 5
3013 AB Rotterdam

T  088 018 38 55
E  info@flexlabs.nl

Onze locaties

THE LOFT
ROTTERDAM

Met uitzicht op de Hofpleinfontein, een rijkelijke aanwezigheid van natuurlijk licht, veel groen en designmeubilair is The Loft de ideale vergaderlocatie in Rotterdam voor inspirerende vergaderingen, cursussen, lezingen en corporate events. Met The Loft trekt u uw zakelijke event naar een nieuw level.

FUTURE DOME
BREDA

Het voormalige gevangenisterrein FutureDome in Breda bestaat uit verschillende bijzondere monumentale gebouwen. Deze karakteristieke locaties (zoals de Koepel, de Kapel, de Rechtbank en de Vrouwengevangenis) worden ingezet voor uiteenlopende zakelijke evenementen.

THE GALLERY
DEN BOSCH

The Gallery ligt in het kloppend hart van Den Bosch. Deze bijzonder sfeervolle vergaderlocatie bevindt zich in de voormalige kapel in het Gasthuiskwartier, vroeger bekend als het Groot Ziekengasthuis. De ruime opzet van The Gallery leent zich voor meer dan alleen vergaderingen.