Werken bij FlexLabs

Onze ruimtes in RotterdamBreda en Den Bosch verbinden, inspireren en laten creativiteit floreren. Met ons enthousiaste team zetten wij ons dagelijks in voor het creëren van waardevolle en inspirerende events voor onze klanten. Denk jij dat je ons team kunt komen versterken? Dan horen we graag van je! Bekijk hieronder onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Ontdek onze vacatures

Ben jij enthousiast, klantgericht en begrijp je wat ervoor nodig is om een evenement succesvol te maken? Dan zijn we op zoek naar jou. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie (motivatie en cv) naar info@flexlabs.nl.

Vacatures:

Onze locaties

THE LOFT
ROTTERDAM

Met uitzicht op de Hofpleinfontein, een rijkelijke aanwezigheid van natuurlijk licht, veel groen en designmeubilair is The Loft de ideale vergaderlocatie in Rotterdam voor inspirerende vergaderingen, cursussen, lezingen en corporate events. Met The Loft trekt u uw zakelijke event naar een nieuw level.

FUTURE DOME
BREDA

Het voormalige gevangenisterrein FutureDome in Breda bestaat uit verschillende bijzondere monumentale gebouwen. Deze karakteristieke locaties (zoals de Koepel, de Kapel, de Rechtbank en de Vrouwengevangenis) worden ingezet voor uiteenlopende zakelijke evenementen.

THE GALLERY
DEN BOSCH

The Gallery ligt in het kloppend hart van Den Bosch. Deze bijzonder sfeervolle vergaderlocatie bevindt zich in de voormalige kapel in het Gasthuiskwartier, vroeger bekend als het Groot Ziekengasthuis. De ruime opzet van The Gallery leent zich voor meer dan alleen vergaderingen.