bijzondere vergaderlocatie in Rotterdam – The Loft

Met uitzicht op de Hofpleinfontein, een rijkelijke aanwezigheid van natuurlijk licht, veel groen en designmeubilair is The Loft de ideale vergaderlocatie in Rotterdam voor inspirerende vergaderingen, cursussen, lezingen en corporate events.

Rotterdam

the loft – FACILITEITEN

The Loft is een grote ruimte van 300 m2 en deze inspirerende vergaderlocatie biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst: van een HD-beamer tot post-its en flip-overs. De catering is met zorg samengesteld om u overdag van de juiste gezonde energie te voorzien en onze gastheer of -vrouw neemt tijdens de bijeenkomst alle zorgen uit handen.

Deze vergaderruimte is geschikt voor events tot maximaal 40 personen. De capaciteit is uit te breiden tot 60 personen bij gebruik van statafels.

Capaciteit tot maximaal 40 personen.

Centrale locatie in Rotterdam – slechts 500 meter lopen

Een grote vergaderruimte van 300 m²

Meerdere zithoekjes en een (af te sluiten) break-out room

Afbeeldingen360 tourFaciliteitenPlattegronden

rotterdam

the loft – Afbeeldingen

The Loft de ideale vergaderlocatie in Rotterdam voor inspirerende vergaderingen, cursussen, lezingen en corporate events. De vele hoekjes en zitjes bieden de ruimte om je even lekker terug te trekken, bij te kletsen of de inspiratie op je in te laten werken. 

rotterdam

The loft – Faciliteiten

The Loft is van alle gemakken voorzien. Deze vergaderruimte is geschikt voor maximaal 30 personen en biedt tal van mogelijkheden. Wil je een virtueel kijkje nemen om te zien of deze vergaderlocatie past bij jouw wensen? Bekijk dan onderstaande 360° tour.

rotterdam

The loft – Faciliteiten

Onze FlexLabs locaties zijn voorzien van professionele faciliteiten voor een succesvol evenement. Denk hierbij aan onder andere een professionele geluidsinstallaties, HD-beamers en supersnelle 500 MBps wifi. Mist u iets? Laat het ons weten, wij denken graag mee.

Professionele geluidsinstallatie

Gastheer of -vrouw

Voldoende parkeermogelijkheid

Beamer & schermen

Barista-koffiemachine

Centrale locatie

500 MB/s Wi-Fi Internet

Catering

Break-out ruimtes

Rotterdam

the loft – Plattegronden

The Loft de ideale vergaderlocatie in Rotterdam voor inspirerende vergaderingen, cursussen, lezingen en corporate events. De vele hoekjes en zitjes bieden de ruimte om je even lekker terug te trekken, bij te kletsen of de inspiratie op je in te laten werken. .

Rotterdam

Over the loft

The Loft is 300 m2 groot en op deze inspirerende vergaderlocatie is alles aanwezig voor een succesvolle meeting: van een HD-beamer tot post-its en flip-overs. De catering wordt zorgvuldig samengesteld om u gedurende de dag van de juiste gezonde energie te voorzien en onze hostess zal u gedurende de bijeenkomst alle zorgen uit handen nemen.

In deze inspirerende vergaderlocatie staat een 9 meter lange eikenhouten tafel die ruimte biedt aan 30 personen. De ruim opgezette lounge area’s en bar lenen zich uitstekend voor break-out sessies en cateringmomenten.

  • Centrale locatie in Rotterdam – slechts 500 meter lopen
  • Meerdere zithoekjes en een (af te sluiten) break-out room

CATERING MET DE BESTE PRODUCTEN

vergaderlocatie in Rotterdam

Bij het huren van een unieke locatie hoort eten dat gemaakt is van de beste en meest verse producten. Bart Splithof verzorgt de catering bij The Loft in Rotterdam en kiest daarbij voor verantwoorde, duurzame ingrediënten om u en uw gezelschap een onvergetelijke ervaring te bieden. Een uitdaging gaat hij niet uit de weg en in overleg is bijna alles op culinair gebied mogelijk. Koken doet Bart met passie en plezier. Iedere dag opnieuw en al 22 jaar.

Flexlabs

Recensies

“Persoonlijk en oprecht vriendelijk. Heel goed eten en een fijne omgeving.”
Anoniem
Nederlandse gemeente
“We hebben The Gallery geboekt voor een teamdag en het was top. Fijne contacten van tevoren. Afspraken worden nagekomen. Tijdige en vriendelijke ontvangst en er wordt steeds getoetst of alles naar wens is. Een aanrader!”
Astrid
Enexis
“The venue was a great space, nice and clean, and we were taken care of well. The venue was quite cold, although we asked for the heating to be turned up more. Apart from that everyone was quite happy so thank you for hosting us.”
Anoniem
international network of multidisciplinary researchers

Rotterdam

Flexlabs – THE LOFT

Delftsestraat 5
3013 AB Rotterdam

T  088 018 38 55
E  info@flexlabs.nl

Flexlabs

ONZE LOCATIES

We hebben verschillende unieke en inspirerende locaties door heel Nederland.