Vergaderlocatie Den Bosch

the Gallery – Den Bosch

The Gallery ligt in het kloppend hart van Den Bosch. Deze bijzonder sfeervolle vergaderlocatie bevindt zich in de voormalige kapel in het Gasthuiskwartier, vroeger bekend als het Groot Ziekengasthuis. Een plek met een rijk verleden dat nu bruist van energie en ondernemerschap.

De ruime opzet van The Gallery leent zich voor meer dan alleen vergaderingen en is ook uitermate geschikt voor exposities, workshops, evenementen en diners. The Gallery is zelfs te reserveren om jullie bruiloftsdag te vieren.

Geschikt voor events tot 20 personen (vergaderopstelling) of tot 50 personen (in theateropstelling).

The Gallery Faciliteiten

 • 500 mb/s wifi internet
 • Beamerscherm (3 meter breed) en HD beamer
 • Professioneel geluidssysteem
 • 2 Flip-overs
 • Notitieboekjes, pennen, post-its en stiften
 • Geschikt voor max. 20 personen in vergaderopstelling en max. 50 personen in theateropstelling
 • Gezellige bar met diverse break-out hoekjes
 • Gelegen in het Gasthuiskwartier in het centrum van Den Bosch
Vergaderlocatie Den Bosch

Vergaderruimte in Den Bosch

In het gezellige centrum van Den Bosch, op een prachtig terrein met een grote cultuurhistorische waarde, bevindt zich The Gallery. Een unieke plek voor een vergadering, expositie, workshop, evenement of diner.

 • Het Centraal Station bevindt zich op 8 min. loopafstand
 • Ruim voldoende parkeergelegenheid in nabijgelegen parkeergarages (Q-Park Arena en Q-Park Tolbrug) en beperkte parkeergelegenheid op het terrein zelf. Navigeren naar het naastgelegen ‘Mariapaviljoen’ zorgt dat u uitkomt bij Q-park Tolbrug op 10meter loopafstand
 • Centraal gelegen in het zuiden van Nederland

Catering Met Zorg bereid

Bij het huren van een unieke locatie hoort eten dat met zorg is bereid. Smaakvolle catering is iets dat u bij FlexLabs kunt verwachten. Bij The Gallery hebben wij hiervoor een samenwerking met de Bossche Micky van Taylor Made Catering. Of u nou op zoek bent naar catering voor 10 of voor 100 gasten, Taylor Made Catering zorgt voor een perfecte lunch, snack of diner.

Over the GAllery

The Gallery bevindt zich in de voormalige kapel van het Gasthuiskwartier (vroeger bekend als het Groot Ziekengasthuisterrein) in het centrum van Den Bosch. De oude kapel is omgetoverd tot een schitterende en inspirerende vergaderlocatie die voorzien is van alle gemakken. Alles is aanwezig voor een succesvolle meeting: van een HD-beamer met lekker groot scherm tot post-its en flip-overs. De catering wordt zorgvuldig in overleg met u samengesteld. Daarnaast neemt onze hostess u alle zorg uit handen gedurende de bijeenkomst.

De opstelling is naar wens aan te passen, u kunt bijvoorbeeld kiezen voor vergader- of theateropstelling. Het is tevens mogelijk om een lange vergadertafel te plaatsen die plaats biedt aan 20 personen. Bij binnenkomst passeert u direct de gezellige bar en The Gallery beschikt over diverse break-out hoekjes waar u zich alleen of in een groepje kunt terugtrekken als er behoefte is aan een kleinere setting. Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie voor uw vergadering in Den Bosch? Zoek dan niet verder.

the Gallery – Den Bosch

Burgemeester Loeffplein 70E/F
5211 RX ‘s-Hertogenbosch

T  088 018 38 55
E  info@flexlabs.nl

Onze locaties

THE LOFT
ROTTERDAM

Met uitzicht op de Hofpleinfontein, een rijkelijke aanwezigheid van natuurlijk licht, veel groen en designmeubilair is The Loft de ideale vergaderlocatie in Rotterdam voor inspirerende vergaderingen, cursussen, lezingen en corporate events. Met The Loft trekt u uw zakelijke event naar een nieuw level.

FUTURE DOME
BREDA

Het voormalige gevangenisterrein FutureDome in Breda bestaat uit verschillende bijzondere monumentale gebouwen. Deze karakteristieke locaties (zoals de Koepel, de Kapel, de Rechtbank en de Vrouwengevangenis) worden ingezet voor uiteenlopende zakelijke evenementen.

THE GALLERY
DEN BOSCH

The Gallery ligt in het kloppend hart van Den Bosch. Deze bijzonder sfeervolle vergaderlocatie bevindt zich in de voormalige kapel in het Gasthuiskwartier, vroeger bekend als het Groot Ziekengasthuis. De ruime opzet van The Gallery leent zich voor meer dan alleen vergaderingen.