futureDome – breda

Het voormalige gevangenisterrein FutureDome in Breda bestaat uit verschillende bijzondere monumentale gebouwen. Deze karakteristieke locaties (zoals de Koepel, de Kapel, de Rechtbank en de Vrouwengevangenis) worden ingezet voor uiteenlopende zakelijke evenementen. Van vergaderingen, inspiratiesessies en workshops tot congressen en bedrijfsfeesten tot 800 personen. Het kan allemaal op deze inspirerende historische plek.

De koepelgevangenis ligt nabij het centrum van Breda en op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Parkeren kan voor de deur aan de Nassausingel (betaald) of in parkeergarage Chasséveld.

de Rechtbank

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie die die net even anders is dan de rest? Onze rechtszaal heeft haar unieke en klassieke uitstraling behouden en is daardoor uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops, lunches, corporate diners en andere zakelijke bijeenkomsten.

• Verschillende opstellingen mogelijk (u-vorm, vierkant, theater- en schoolopstelling) van 16 tot 40 personen
• Geschikt voor receptie tot 100 personen
• Unieke locatie voor diverse zakelijke bijeenkomsten, zoals lunch, diner, vergaderingen en workshops

de Koepel

Zoekt u een plekje voor één op één gesprekken tijdens een congres of wilt u misschien een cel als stand inrichten tijdens een beurs? Het is allemaal mogelijk. Onder de glazen vloer van de hoofdruimte van de Koepel bevinden zich 4 recreatiezalen die in te zetten zijn als bijv. break-out rooms of workshopruimtes.

• Geschikt voor diverse zakelijke evenementen tot 800 personen
• Unieke locatie voor symposia, congressen, bedrijfsfeesten, inspiratiesessies en workshops
• Wat dacht u van een corporate diner in de bijzondere ambiance van de Koepel?

de Vrouwengevangenis

Aan de westkant van het gevangenisterrein bevindt zich de in 1890 ontworpen vrouwengevangenis. Tegelijkertijd met het Gerechtsgebouw is dit gebouw ontworpen door Willem Cornelis Metzelaar, de zoon van de ontwerper van de Koepel. Dit langwerpige gebouw met drie verdiepingen en 116 cellen is in goede staat gebleven en blijft daarom multifunctioneel inzetbaar.

• Geschikt voor lunch/diner tot 300 personen
• Geschikt voor receptie tot 400 personen
• Unieke locatie voor diverse zakelijke bijeenkomsten, zoals lunch, diner, vergaderingen en workshops

Foto: Jules van Iperen

de Kapel

De naast de Koepel gelegen Kapel heeft jaren dienst gedaan als kerk voor de gedetineerden. Tegenwoordig is de Kapel een ideale plenaire en of sub-ruimte voor groepen van 180 tot 200 personen in theateropstelling of juist voor een unieke workshop of inspiratiesessie met 30 personen. Een mooi detail is dat de verhoging van het oude altaar nog intact is en ingezet kan worden als podium.

• Capaciteit tot max. 250 personen
• Unieke locatie voor symposia, congressen, bedrijfsfeesten, borrels, inspiratiesessies en workshops
• Beschikt over een podium

Over FutureDome

FutureDome is de locatie in Breda waar (bijna) alles mogelijk is. Van grootschalige events en symposia tot vergaderingen meer intieme inspiratiesessies. Met haar historische gebouwen en karakteristieke sfeer heeft FutureDome alles in huis om er een zakelijk evenement van te maken om nooit te vergeten.

futureDome – breda

Nassausingel 26
4811 DG Breda

T  088 018 38 55
E  info@flexlabs.nl

Onze locaties

THE LOFT
ROTTERDAM

Met uitzicht op de Hofpleinfontein, een rijkelijke aanwezigheid van natuurlijk licht, veel groen en designmeubilair is The Loft de ideale vergaderlocatie in Rotterdam voor inspirerende vergaderingen, cursussen, lezingen en corporate events. Met The Loft trekt u uw zakelijke event naar een nieuw level.

FUTURE DOME
BREDA

Het voormalige gevangenisterrein FutureDome in Breda bestaat uit verschillende bijzondere monumentale gebouwen. Deze karakteristieke locaties (zoals de Koepel, de Kapel, de Rechtbank en de Vrouwengevangenis) worden ingezet voor uiteenlopende zakelijke evenementen.

THE GALLERY
DEN BOSCH

The Gallery ligt in het kloppend hart van Den Bosch. Deze bijzonder sfeervolle vergaderlocatie bevindt zich in de voormalige kapel in het Gasthuiskwartier, vroeger bekend als het Groot Ziekengasthuis. De ruime opzet van The Gallery leent zich voor meer dan alleen vergaderingen.

THE MANOR HOUSE
DEN HAAG

Het schitterende herenhuis The Manor House aan het statige Lange Voorhout in Den Haag is de ideale vergaderlocatie voor inspirerende vergaderingen, workshops en lezingen. The Manor House ligt in het politieke centrum van de stad.

Nieuw: The Manor House - Ontvang € 100,- korting op uw bijeenkomst in Den Haag als u boekt vóór 30 november. Offerte