The Manor House – Den Haag

Het schitterende, gerenoveerde herenhuis The Manor House aan het statige Lange Voorhout in Den Haag is de ideale vergaderlocatie voor inspirerende vergaderingen, exposities, workshops, lezingen en cursussen. The Manor House ligt in het politieke en diplomatieke centrum van de stad met het Binnenhof om de hoek en verschillende ambassades in de nabije omgeving. Tevens zijn er diverse sfeervolle restaurants en culturele instellingen gevestigd, zoals de Posthoorn, Hotel des Indes, theater Diligentia, Pulchri en het Escher Museum.

De tijd lijkt soms stil te staan op het prachtige Lange Voorhout waar naar alle rust geflaneerd kan worden. Zowel in het voorjaar als er honderden krokussen in bloei staan, als in de herfst wanneer de bomen de laan een gouden gloed geven. Regelmatig vinden er op het middenpad festivals, evenementen en tentoonstellingen plaats.

The Manor House aan het Lange Voorhout is geschikt voor events tot 24 personen.

THE MANOR HOUSE Faciliteiten

The Manor House beschikt over twee schitterende ruimtes op de begane grond:

The Manor House – room I
U-opstelling: tot 9 personen
Carré-opstelling: tot 13 personen
Theateropstelling: tot 18 personen
Cabaretopstelling: tot 12 personen
Vergaderopstelling lange tafels: tot 12 personen

The Manor House – room II
U-opstelling: tot 14 personen
Carré-opstelling: tot 16 personen
Theateropstelling: tot 24 personen
Cabaretopstelling: tot 16 personen

De twee ruimtes in The Manor House beschikken over:

  • 500 mb/s wifi internet
  • Beamerscherm en HD beamer
  • Professioneel geluidssysteem
  • Flip-overs
  • Notitieboekjes, pennen, post-its en stiften

Vergaderruimte in Den HAAG

The Manor House bevindt zich aan misschien wel de mooiste laan van Nederland. Met in de nabijheid verschillende winkels, culturele instellingen en ambassades en het Binnenhof om de hoek is deze inspirerende locatie ideaal voor vergaderingen, exposities, workshops, congressen, lezingen en cursussen.

  • Het centraal station bevindt zich op 10 min. loopafstand
  • Ruim voldoende parkeergelegenheid in nabijgelegen parkeergarages Centrum Plein, Museumkwartier en Noordeinde
  • In het kloppend hart van Den Haag

Catering Met Zorg bereid

Bij het huren van een unieke locatie hoort eten dat met zorg is bereid. Bij FlexLabs kunt u vertrouwen op smaakvolle en gezonde catering dat tot in de puntjes is verzorgd. Wij zorgen voor de perfecte lunch, snack of diner. Uiteraard staat het u ook vrij om gebruik te maken van een van de vele horecagelegenheden in de nabije omgeving.

The Manor House – Den Haag

Lange Voorhout 20,
2514 EE Den Haag

T  088 018 38 55
E  info@flexlabs.nl

Onze locaties

THE LOFT
ROTTERDAM

Met uitzicht op de Hofpleinfontein, een rijkelijke aanwezigheid van natuurlijk licht, veel groen en designmeubilair is The Loft de ideale vergaderlocatie in Rotterdam voor inspirerende vergaderingen, cursussen, lezingen en corporate events. Met The Loft trekt u uw zakelijke event naar een nieuw level.

FUTURE DOME
BREDA

Het voormalige gevangenisterrein FutureDome in Breda bestaat uit verschillende bijzondere monumentale gebouwen. Deze karakteristieke locaties (zoals de Koepel, de Kapel, de Rechtbank en de Vrouwengevangenis) worden ingezet voor uiteenlopende zakelijke evenementen.

THE GALLERY
DEN BOSCH

The Gallery ligt in het kloppend hart van Den Bosch. Deze bijzonder sfeervolle vergaderlocatie bevindt zich in de voormalige kapel in het Gasthuiskwartier, vroeger bekend als het Groot Ziekengasthuis. De ruime opzet van The Gallery leent zich voor meer dan alleen vergaderingen.

THE MANOR HOUSE
DEN HAAG

Het schitterende herenhuis The Manor House aan het statige Lange Voorhout in Den Haag is de ideale vergaderlocatie voor inspirerende vergaderingen, workshops en lezingen. The Manor House ligt in het politieke centrum van de stad.

Nieuw: The Manor House - Ontvang € 100,- korting op uw bijeenkomst in Den Haag als u boekt vóór 30 november. Offerte